top of page

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hier vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen klik dan hier en stel jouw vraag aan ons.

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN DE BIERLOODS?

Iedereen krijgt vaste zitplekken en wij zorgen dat je wordt voorzien van de bieren en wat hapjes. Ook kan je als je wilt extra drinken en/of eten bestellen (contactloos of pin). Tijdens de proeverij neemt onze super enthousiaste biersommelier Pieter je mee door de wereld van speciaalbieren. Ook zal je smaak op de proef worden gesteld. 

 

MAG IK ZELF DRINKEN OF ETEN MEENEMEN?

Het is niet toegestaan om zelf drinken en/of eten mee te nemen. Wij zorgen dat het je aan niks zal ontbreken.

IS DE BIERLOODS VEILIG OM TE BEZOEKEN? 

Veiligheid van alle aanwezigen staat boven alles. De Graanfabriek is volledig Corona-proof ingericht en ook het programma is daarop aangepast.

Natuurlijk vragen wij ook iedereen om zijn gezond verstand te gebruiken en de richtlijnen van het RIVM, de maatregelen die de organisatie en de Graanfabriek op locatie heeft genomen, en deze huisregels na te leven. Overtreding van deze regels of het niet opvolgen van instructies van personeel heeft tot gevolg dat je uit de locatie wordt verwijderd zonder dat je recht hebt op restitutie van entreegelden.

WAAROM KAN IK MAXIMAAL 4 TICKETS KOPEN?

Zie hieronder 'MET HOEVEEL PERSONEN MAG IK DE BIERLOODS BEZOEKEN?'

MET HOEVEEL PERSONEN MAG IK DE BIERLOODS BEZOEKEN?

Er geldt een maximum van 4 personen in een gezelschap (een groep mensen die iets met elkaar doen). Mensen moeten in gezelschappen altijd 1.5 meter afstand houden. Behalve als zij 1 huishouden zijn. Klik HIER voor meer informatie. 

bottom of page